Vad kostar dina ögon

by Peter Ingman - 09/04/2019 - 11:58

Som marknadsförare så värderar vi din uppmärksamhet i kronor

Vet du vad en marknadsförare spenderar i snitt på att just du ska läsa dennes Content Marketing eller SEO optimerade innehåll? Gå in på www.kwfinder.com eller www.ubersuggest.com och slå in ett valfritt intresseområde (nyckelord/hashtag) och se vad dina ögon är värda. Nyckeltalet kallas CPC. Ordet “Linser” kostar 70 kr när du klickar på en annons om just detta från en skärm som befinner sig i Sverige. Det är just de dyra sökorden som ligger bra till när man vill arbeta med eget innehåll. Hur svårt är det att komma i topp om du ligger i med riktigt bra och relevant innehåll över en längre tid? Det ser du genom att titta på kolumnen “KD” som står för Keyword Difficulty. 

 

synfel,growth hacking,content marketing,zenia,2bpublished

 

Om du vill arbeta effektivt med Content Marketing för att bli upptäckt och uppskattad som ämnesexpert ska du börja med att hitta de tio (10) nyckelord som du ska använda till allt ditt innehåll över en längre tid. Nu har du påbörjat den viktiga resan att synas på första sidan på Google men även på Bing. 

Vill du få praktisk hjälp och lite coaching så att du kommer vidare med ditt innehåll? En session för Content marketing support får du genom att välja datum och tid nedan.