Snap flyttar in i det mobila annonsträsket

by Peter Ingman - 05/04/2019 - 12:41

Det var en tidsfråga. Men för oss marknadsförare och growth hackers är det (dessvärre) en välkommen nyhet. En av de plattformar som har varit mest experimenterad på för intäktsgenerering är det L A baserade Snap (fd Snapchat). Nu kan vi börja trakassera kidsen på nya sätt. Eller så gör vi det på ett roligt och kreativt sätt. Vad är din take? Skriv i kommentarer vad du tror eller boka mig för en diskussion one-on-one.

While Snap has until now used mostly a closed network for advertising within its app, Audience Network will compete with other advertising giants like Facebook, LinkedIn and Google, which each have their own expansive ad networks across websites and mobile apps. According to Snap, developers will be able to begin applying today for access to the company’s ad software developer kit ahead of the network’s launch later this year.