Online kurser saknar kurering

by Peter Ingman - 08/01/2019 - 09:59

Hur kan du prioritera mellan alla utbildningsformat som finns tillgängliga

Det finns otroligt många intressanta, bra kurser från hela världen att “gå” för att utbilda sig själv. Det verkar finnas få anledningar att gå på långa utdragna utbildningar på lärosäten och städer som ligger långt därifrån man bor och har sin familj. Varför är det då så få människor som tar möjligheten att sätta sig ner i lugn och ro och utbilda sig i sitt drömyrke och få ett fint certifikat att sätta på väggen?

En av anledningarna verkar vara att det är svårt att veta vilka utbildningar som passar just dig och vilka av dem som håller högst kvalitet samt kommer bidra till att du får det du behöver.

2019 är kanske året där du lägger lite planeringstid för att få till just den där drömkursen som du behöver för att komma vidare i karriären eller med företaget. Gå gärna till din närmaste chef eller HR och be att få veta hur du kan få använda din utbildningspeng. Om du inte har en sådan peng är det dags att förhandla. Lycka till.