Intresserad av hur AI kan appliceras inom marknadsföring

by Peter Ingman - 17/08/2018 - 16:10

Har du tillräckligt med data eller ligger allt hos Mediabyrån?

Det är ingen överdrift att säga att AI är på allas läppar. Även om utvecklingen av digitala verktyg inom Marknadsföring och Kommunikation har gått fort så är det troligen ingenting i förhållande till vad som kommer att hända de kommande 10 åren. Hur stor risk är det egentligen att CEO, CFO och Ledning allokerar en viss dynamisk budgetram till en AI som sedan har i uppgift att optimera konvertering och skala satsningen med enbart positiv ROI. 

In this first installment of the Watson Data & AI webinar series, you will get a look beyond the AI hype, into the actual capabilities necessary to build business-relevant AI applications. We will start from understanding your data landscape, discuss how to leverage it and how to infuse AI into your business across different levels of AI.

För att ligga före i utvecklingen och själv sitta på förarplatsen så behövs det nu ny kunskap om hur det här påverkar marknadsavdelningar världen över. Kan Sverige konkurrera och skapa nya spännande tjänster baserade på jättarnas enorma R&D inom AI. 

IBM bjuder den 30/8 in till 4 stycken webinars som ska berätta för oss hur det ligger till. Kan du vara med?