Webinars är ett bra sätt att bygga ditt varumärke

by Peter Ingman - 16/08/2018 - 14:24

Fastna inte vid att du behöver en publik – förinspela

Nu kan du enklare spela in och erbjuda rörligt innehåll där du berättar pedagogiskt och säkert om något som är intressant för din målgrupp. Funktionalitet som även gör att du kan lägga in din powerpoint eller texta det rörliga materialet både före och efter själva evenemanget.

Wouldn’t it be great if you could do the webinar just one time and use that same recorded content for attendees next week and the week after?

 

Clickmeeting släpper en ytterligare modul (PLUS) för sk on-demand webinars. Läs mer:

 

 

Och här en äldre artikel som går igenom stegen för att göra en positiv webinarserie utan att alltid stå och svettas i realtid. Du kan använda en kombination av WebinarJam och EverWebinar. EverWebinar är ett processverktyg för att enklare kunna hantera allt omkring ett framgångsrikt webinar. Och WebinarJam är själva verktyget för att spela in och streama ett webinar.